Gijs Staverman mag komende week tijdens zijn programma Gijs 2.4 een hele bijzondere prijs weggeven. Je kunt namelijk een duet winnen met niemand minder dan Waylon tijdens een van zijn concerten in Ahoy en in de NPO Radio 2 studio.

Tijdens een bezoek aan de studio van NPO Radio 2 kwamen Waylon en Gijs tot een een wel hele bijzondere spontane winactie. Je krijgt namelijk de kans om niet een, maar twee keer op te treden met Waylon. Een keer live op de radio en een keer live in Rotterdam Ahoy.

In de studio vertelde de coach van The Voice of Holland dat in principe iedereen te coachen is. Of je nou kunt zingen of niet. Gijs daagde Waylon dan ook uit om de luisteraars van Gijs 2.4 te coachen voor wie dat wil. “Als we dat gaan doen moet er wel een prijs tegenover staan”, zei Gijs daarover waarbij Waylon al snel tot de conclusie kwam dat een gastoptreden in Ahoy een mooie prijs zou zijn.

Waylon staat op donderdag 18 november, vrijdag 19 november en zaterdag 20 november in Rotterdam Ahoy met zijn Waylon’s Top 1000 – Rood Wit Blauw Editie. De Rood Wit Blauw Editie is geen toeval, want de zanger brengt binnenkort zijn eerste Nederlandstalige album uit waarvan ‘Het Leven Is Te Kort’ het eerste wapenfeit is.

Gijs Staverman presenteert van maandag tot en met donderdag Gijs 2.4 tussen 14:00 uur en 16:00 uur op NPO Radio 2.