Afgelopen week zijn kaartkopers op de hoogte gesteld over de verplaatsing van de Waylon’s Top 1000 rood wit blauw concerten naar 2022. Producent Entertainment Networks heeft de nieuwe speeldata bekend gemaakt. De concerten worden verplaatst naar vrijdagavond 11 november en zaterdagavond 12 november in Rotterdam Ahoy.

Lustrum met de beste rood wit blauw hits

Met Waylons Top 1000 rood wit blauw viert de zanger het feit dat hij voor de vijfde keer in Rotterdam Ahoy te zien is met een eigen show. Speciaal voor dit eerste lustrum kiest Waylon voor hits van eigen bodem: De Dijk, Normaal en Het Goede Doel, maar ook The Golden Earring en George Baker. Van The Twilight Zone tot Dansen op de Vulkaan en Rollercoaster en van Little Green Bag tot aan Het Kleine Café aan de Haven.

Behoud je tickets voor volgend jaar

Als je tickets hebt hoef verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2022! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar. Jouw tickets zijn automatisch omgezet naar de nieuwe datum in 2022. Heb jij eerder tickets per mail besteld? Dan ontvang je vandaag nog de nieuwe tickets met de nieuwe datum in je mail.

Heb jij eerder tickets per post besteld? Dan ontvang je jouw nieuwe tickets met de nieuwe datum uiterlijk 1 december op de deurmat.